,
Paradox logo

Bežična Paradox MG5050 centrala sa 32 zone

Bežična Paradox MG5050 centrala sa 32 zone, 2 particije i maksimalno 16 PGM-ova

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

11.998,80 RSD

Na lageru

- +

Bežična Paradox MG5050 centrala sa 32 zone. Prodaje se zasebno i kao takva ne predstavlja funkcionalnu celinu. Da bi centrala bila operativna potrebno je priključiti napajanje tj trafo od 30Va ili jači. Kompatibilni bežični senzori Paradox PMD2P  su idealna kombinacija. Odgovarajuća back up baterija služi za napajanje centrale pri nestanku struje a odgovarajuću olovnu bateriju od 7Ah pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod možete pogledati ovde.

Model centrale: Paradox MG5050 wireless
Konekcija sa senzorima: Bežično na 433MHz
Materijal: PCB
Maksimalan broj zona: do 32 bežične zone, 5 žičnih na ploči i jos 5 sa dodatnim ATZ modulom
Back up baterija: 12V 7Ah. Prodaje se bez baterije
Maksimalan broj tastatura: 15 tastatura/šifratora
Maksimalan broj korisnika: 32 korisnika
Daljinska komanda: Do 32 daljinske komande koje se kupuju posebno
Radna temperatura: od -20 do +50 C
Dimenzije: 200mm × 100mm × 10mm
Garancija: 24 meseca

 

Uputstvo za instalaciju Paradox MG5050 centrale

Preuzmi

Novine i izmene na centrali Paradox MG5050

Preuzmi

Proizvođač

Paradox

Misija Paradoxa je da našim kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vidimo kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jednim jedinstvenim i zajedničkim ciljem.

Kao privatna kompanija, ne vodi nas kratkoročna dobit niti nas zanima cena akcija. Ponosni smo što poslujemo na tradicionalniji način; naše gorivo je naša strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje naših kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Naši proizvodi se prodaju samo i preko naših lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer Paradox-a. Ovaj pristup osigurava da im pripadne naša pažnja. Ne vodi nas prodaja, već podrška našim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima. Ponosni smo što možemo da kažemo da su 90% distributera i većina naših dobavljača koji su započeli s nama 1980-ih i danas naši verni kupci.

Svake godine ulažemo velika sredstva u naše odeljenje za istraživanje i razvoj. Uvek smo fokusirani na budućnost. Cilj nam je stalno usavršavati svoje proizvode i prilagođavati se promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

Paradox logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Bežična Paradox MG5050 centrala sa 32 zone”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.