A plus plastic

Utičnica za produžni kabl sa 3 mesta i prekidačem CRNA


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Utičnica za produžni kabl sa 3 mesta i prekidačem-A+ 16A, 250V do 3500W CRNA

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1003
Dostupnost:

Na lageru

442,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Trostruka prenosna priključnica crne boje bez kabla, sa prekidačem. Koristi se kao razdelnik za napajanje tri potrošača sa šuko utičnicama. Za struju do 16A, i maksimalnog napona do 250V. Maksimalna snaga svih potrošača prikačenih na produžni kabl ne sme biti veća od 3500W. Bez provodnika. Preporučeni provodnik (kabl) H05VV-F 3G1,5 (PP/J-Y 3×1,5). Za ovaj model utičnice možemo ponuditi i odgovarajući zidni nosač koji možete pogledati ovde.

Model: A+ 3 × šuko sa prekidačem CRNA
Maksimalna struja: do 16A
Maksimalan napon u mreži: do 250V
Maksimalno opterećenje: 3500 W
Broj utikačkih mesta: 3 × šuko
Dužina kabla: Nema
Poprečni presek kabla: Nema
Zaštita od preopterećenja: Nema
Prekidač: Ima
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 1003 Kategorija:

TSE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

RoHS sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

CE sertifikat A+ plastic proizvođača kanalica

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Obuhvata snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnosti na radu i zdravlje radnika, Životnoj sredini i upravljanju otpadom, Logističkim uslugama (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.), Utvrđivanju rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS.

Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Postavljaju se sledeća pitanja kojima se brend vodi:
  • Ko?
  • Šta?
  • Kako?
  • Zašto?
  • Gde?
  • Kada
  • Kome?

Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, cilj je da se poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihova sklonost.

A plus plastic
A plus plastic
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Utičnica za produžni kabl sa 3 mesta i prekidačem CRNA”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.