,
BPU logo

UPS BPU Micro 600VA-360W


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Line Interactive UPS uredjaj BPU Micro 600VA-360W

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 808
Dostupnost:

Na lageru

8.758,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

BPU UPS Micro serije je uredjaj odlicnog kvaliteta i vrhunskih performansi. Line interactive topologija mu omogucava da pruzi podrsku napajanju svih elektronskih urejdjaja. BPU UPS uredjaji imaju cold-start funkciju tj sami se ukljucuju i ulaze u radni mod po dolazku struje. Svi BPU UPS uredjaji poseduju kvalitetan monitoring softver Upsilion 2000 koji se pomocu USB kabla jednostavno povezuje sa racunarom i omogucava: Shut down sistema pri praznoj bateriji, Start up operativnog sistema pri dolasku struje kao i slanje e-mailova za promene statusa uredjaja (nestanak struje, dolazak struje i drugo). Uredjaj poseduje i zastitu od smetnji za LAN mrezu. Ako Vam je potreban šuko izlaz umesto IEC izlaza možete dokupiti produžni kabl sa tri šuko utičnice klikom ovde.

Model: Tower
Nazivna snaga: 600 VA
Max opterecenje: 360 W
Konverzija: Line Interactive
Power factor out: 0.6
Monitoring software: Ima-preko USB porta
LCD displej: Da-u plavoj boji
Baterija: 1 × 7.2 Ah-stoji u uređaju
Izlazna utičnica: 4 × IEC
Izlazni sinusni oblik: Modifikovani sinus
Garancija: 24 meseca na uredjaj i 12 meseci na baterije

 

Šifra proizvoda: 808 Kategorije: ,

Tehnički list za BPU Micro 600VA-360W

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvodjaca BPU UPS uredjaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvodjaca BPU UPS uredjaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS BPU Micro 600VA-360W”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.