,
BPU logo

UPS BPU Memo RT 1000VA-900W


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Sinusni UPS uređaj BPU Memo 1000VA-900W RT

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 810
Dostupnost:

Na lageru

47.998,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

BPU UPS uređaj je uređaj vrhunskih performansi, izuzetne završne obrade i kvaliteta. Dupla konverzija izlaznog napona i čist sinusoidni oblik daju ovom uređaju mogućnost da napaja svaki električni uređaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenljivi i daju visok faktor iskorišćenosti od 0.9 dok je kod određenih proizvođača i starijih modela power faktor i ispod 0.7. Uređaj poseduje dva odvojena segmenta za potrošače kojima je lako upravljati preko LCD panela putem jednostavnog menija i tako obezbediti da određeni potrošači imaju prioritet nad ostalim. Preko LCD ekrana kroz meni moguće je između ostalog podešavati i: Bypass, Eco mod, Izlazni napon od 208 do 240V, Automatski test baterija, Dubinu pražnjenja baterija, Selekciju baterija koje su ugrađene 7 ili 9Ah i ostalo. Svi BPU UPS uređaji poseduju kvalitetan monitoring softver Upsilion 2000 koji se pomoću USB kabla jednostavno povezuje sa računarom i omogućava: Shutdown sistema pri praznoj bateriji, Start up operativnog sistema pri dolasku struje kao i slanje e-mailova za promene statusa uređaja (nestanak struje, dolazak struje i drugo). Uređaj poseduje i zaštitu od smetnji za LAN mrežu. Ako Vam je potreban šuko izlaz umesto IEC izlaza možete dokupiti produžni kabl sa tri šuko utičnice klikom ovde.

Model: Rack-tower
Nazivna snaga: 1000 VA
Max opterećenje: 900 W
Konverzija: Online
Power factor out: 0.9
Monitoring software: Ima-preko USB porta
LCD displej: Da-u plavoj boji, rotirajući
Produženje autonomije: Do 8 puta uz 4 baterijska kabineta
Baterija: 3 x 7.2 Ah-stoje u uređaju
Izlazna utičnica: 6 x IEC
Izlazni sinusni oblik: Pravi sinusni oblik
SNMP: Podržava uz dodatnu SNMP karticu
Garancija: 24 meseca na uređaj i 12 meseci na baterije

 

Šifra proizvoda: 810 Kategorije: ,

Tehnički list za BPU Memo RT 1000VA - 900W

Preuzmi

Skraćeno korisničko uputstvo na Srpskom jeziku za BPU Memo RT 1000VA - 900W

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Bitpointeu doo

    Odlican UPS kupujem ovaj model vec godinama. Prijatno sam se iznenadio kod poslednje serije buka ventilatora je smanjena na minimum. Sve pohvale

    Bitpointeu doo