-27%
,
BPU logo

UPS MM Long 1000VA-800W, 12V-220V


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Sinusni UPS uređaj BPU Long sa produženom autonomijom 1500VA-1050W, 24V-220V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

52.798,80 RSD 71.998,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

MM UPS uređaj je uređaj vrhunskih performansi i kvaliteta. Ovaj uredđaj će garantovano raditi sa SVAKIM gasnim kotlom kao i kotlom na pelet. Oznaka LONG u nazivu modela označava posebnu Long-run seriju koja omogućava neprekidan rad uređaja pri punom opterećenju gotovo neprekidno. LONG modeli u sebi ne poseduju baterije i imaju snazan punjac koji moze da opsluzuje i puni baterije od 26 do 200Ah pa i vise. Ovaj model ima snagu od 800W i vrsi konverziju sa 12V na 220V. Cist sinusoidni oblik daje ovom uredjaju mogucnost da napaja svaki uredjaj. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi a graficki displej u boji jasno pokazuje status uredjaja kao i to da li je korekcija napona aktivna ili ne, status i napunjenost baterije kao i nivo opterećenja. Primena ovog uredjaja je vrlo siroka. Idealno je rešenje za sisteme video nadzora gde je potrebno imati dugačku autonomiju. Autonomija uređaja zavisi od kapaciteta baterije a u zavisnosti od želje korisnika iz tablica odabiramo kapacitet baterija.

Model: Tower
Nazivna snaga: 1000 VA
Max opterecenje: 800 W
Power factor out: 0.8
LCD displej: Da
Baterija: Stoji van uređaja-prodaje se bez baterije
Izlazna uticnica: 3 x šuko
Izlazni sinusni oblik: Idealni sinusni oblik
Hladan start: Da
Duzina napojnog kabla: 1.8 m
Duzna kabla za baterije: 0.5 m
Garancija: 40 meseci

 

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UPS MM Long 1000VA-800W, 12V-220V”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.