-75%
BPC Borik Plus CCTV logo

Univerzalni nosač za kameru


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Univerzalni nosač za kamere

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

178,80 RSD 718,80 RSD

Nema na lageru

Univerzalni ravni nosac za kamere. Ovaj nosac kamere je napravljen za montazu na zid a u kucistu ima dovoljno mesta za smestanje video baluna kao i svih BNC i DC konektora. Kuciste nije otporno na zapljuskivanje vode. U kompletu se dobijaju tiplovi i srafovi za montazu. Kuciste je plasticno. Raspored rupa je takav da se na ovaj nosac mogu montirati i kamere koje imaju razlicit precnik i broj rupa za montazu.

Model nosaca: Univerzalni
Tip kamera: Za dome i bullet kamere
Materijal: Plastika
Montaza: Na zid
Pakovanje: Komplet sa tiplovima i srafovima
Tezina nosaca: 0.10 Kg
Boja: Bela
Dimenzije: 130 mm × 130 mm × 50 mm

 

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Univerzalni nosač za kameru”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.