, , ,
BPC Borik Plus CCTV logo

Univerzalni nosač za kameru OKRUGLI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Univerzalni nosač za kameru-okrugli, plastični za baze do 105mm

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1037
Dostupnost:

Na lageru

292,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Univerzalni nosač za kameru-OKRUGLI. Ovaj model nosača služi kao distancer za kameru u odnosu na površinu na kojoj se kamera montira. Na ovaj nosač se može montirati i DOME i BULLET kamera bilo kog proizvođača i bilo kog raspona rupa. Kablove ili video balune možete sakriti u kućištu. Kućište nije vodootporno pa je preporuka da se kamera i nosač montiraju na mestu gde nema zapljuskivanja vodom. Na ovaj model univerzalnog nosača može se montirati bilo koja kamera čija baza ne prelazi prečnik od 105 mm. Dimenzije i prečnik kamere koju želite da montirate imate na dnu svakog tehničkog lista. Nosač se za fasadu ili zid pričvršćuje sa 3 šrafa koji se ne dobijaju uz nosač.

Model nosača: Univerzalni nosač-okrugli
Tip kamera: Za sve kamere
Materijal: Plastika
Montaza: Na zid ili na plafon
Dimenzije: 120 mm × 120 mm × 50 mm
Dimenzija otvora za kablove: 30 mm
Največi prečnik baze za pričvršćivanje na nosač: do 105 mm
Težina nosača: 0.1 Kg
Boja: Bela

 

Šifra proizvoda: 1037 Kategorije: , , ,

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Univerzalni nosač za kameru OKRUGLI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.