, ,
Ultracell logo

UL 4.5-4, Olovna VRLA baterija 4V 4.5Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 4.5-4 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 312
Dostupnost:

Na lageru

1.078,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL 4.5-4 olovna VRLA baterija sa konektorom F1. Idealna za ugradnju u digitalnim elektricnimm vagama. Iako su kontakti predhodne originalne baterije bili zalemljeni, strogo je zabranjen lemiti kontakte. Za spajanje molimo koristite buksne. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema. Nije preporuka za ugradnju u UPS uredjajima. Za ovaj model baterije dajemo garanciju od 180 dana iz razloga sto gotovo svi korisnici koriste vage na mestima gde nema napajanja iz mreze ( 230V ). Preko noci bateriju pune a danju prazne, sto spada u ciklicni rezim rada i a sto ne podleze garanciji.

Napon: 4V
Dimenzije (DxSxV): 46 mm × 46 mm × 100 mm
Kapacitet: 4.5Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 5 godina-standby rezim
Datum uvoza: Novembar 2022
Konektor-klema: F1-4.8 mm
Garancija: 6 meseci

 

Šifra proizvoda: 312 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 4.5-4 

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 4.5-4, Olovna VRLA baterija 4V 4.5Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.