, , ,
Ultracell logo

Ultracell UL4.5-12 Olovna VRLA baterija 12V 4.5Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 7-12 olovna AGM VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

1.558,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL4.5-12 olovna VRLA baterija sa klemom F1 (4.8 mm) – stacionarni akumualtor. Napona 12V i kapaciteta 4.5Ah. Idealna za ugradnju u alarmnim sistemima i centralama zbog male kleme. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i održavanjem alarmnih sistema. Nije preporuka za ugradnju u UPS uređajima. Odlična zamenska baterija od 12V 7Ah je i MHB MS7-12 ili Ritar RT1270, takođe sa uskim klemama. Stranicu proizvođača za ovaj model baterije pogledajte ovde.

EAN Barkod: 8606108557204
Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 90 × 70 × 101 mm
Kapacitet: 4.5Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Januar 2022
Konektor-klema: Klema F1
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 4.5-12 

Preuzmi

CE sertifikat Ultracell proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Ultracell UL4.5-12 Olovna VRLA baterija 12V 4.5Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.