, ,
Ultracell logo

UL 35-12, Olovna VRLA baterija 12V 35Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 35-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 324
Dostupnost:

Na lageru

9.598,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UL 35-12 olovna VRLA baterija sa konektorom F5-M6. Predvidjena za rad u backup sistemima kao rezerva pri napajanju  bitnih uredjaja. Suva i bez odrzavanja. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i odrzavanjem alarmnih sistema. Preporuka za ugradnju u UPS uredjajima i protivpozarnim centralama. Savrsena kombinacija sa BPU Long UPS uredjajem koji radi na 12V. Vise detalja o uredjaju pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 195 x 130 x 178 mm
Kapacitet: 35Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum uvoza:  Septembar 2023
Konektor-Klema: F5 terminal-usica sa rupom fi 6 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 324 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 35-12 

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 35-12, Olovna VRLA baterija 12V 35Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.