, ,
Ultracell logo

UL 2.8-6, Olovna VRLA baterija 6V 2.8Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UL 2.8-6 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 318
Dostupnost:

Na lageru

922,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell olovna VRLA AGM baterija UL 2.8-6. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Najcesce se koristi u digitalnim vagama za merenje, odredjenim modelima panik rasvete kao i u odredjenim modelima decijih autica. Bez odrzavanja. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek smanjuje. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako.

Napon: 6V
Dimenzije (DxSxV): 68 × 33 × 100 mm
Kapacitet: 2.8Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum uvoza: Decembar 2022
Konektor-klema: 4.80 mm
Garancija: 12 meseci za standby rezim i za upotrebu u decijim auticima

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UL 2.8-6

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UL 2.8-6, Olovna VRLA baterija 6V 2.8Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.