, , ,
Ultracell logo

UCG 75-12, Olovna VRLA baterija 12V 75Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UCG 75-12 olovna GEL VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 323
Dostupnost:

Na lageru

20.278,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Ultracell UCG 75-12 olovna GEL VRLA baterija sa konektorom F10 (šraf sa navojem M6). Idealna za ugradnju u protivpožarnim centralama, UPS uređajima i solarnim aplikacijama. Posebno pogodna za upotrebu u cikličnom režimu zbog pojačanog broja ciklusa. UCG seriju odlikuje i sposobnost za rad na nešto višim temperaturama iz razloga sto GEL umanjuje mogućnost isparavanja elektrolita iz baterije. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i održavanjem alarmnih sistema i protivpožarnih centrala. Uvoz iz Velike Britanije. Bateriju istog proizvođača sa višim kapacitetom pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovu bateriju pogledajte ovde. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, preporuka je da kupite i balanser. Detaljnije informacije o baterijskom balanseru pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxŠxV): 259 × 168 × 214 mm
Kapacitet: 75Ah
Sastav: VRLA (SLA) GEL
Tip: standby
Radni vek: 10 godina
Datum proizvodnje: Novembar 2023
Konektor-klema: F6 terminal-M6 sraf
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UCG 75-12 

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UCG 75-12, Olovna VRLA baterija 12V 75Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.