, ,
Ultracell logo

UCG 55-12 Olovna VRLA baterija 12V 55Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ultracell UCG 55-12 olovna AGM VRLA baterija bez održavanja

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 305
Dostupnost:

Nema na lageru

15.358,80 RSD

Nema na lageru

Ultracell UCG 55-12 olovna GEL VRLA baterija sa konektorom F10 (šraf sa navojem M8). Idealna za ugradnju u protivpožarnim centralama, UPS uređajima i solarnim aplikacijama. Posebno pogodna za upotrebu u cikličnom režimu zbog pojačanog broja ciklusa. UCG seriju odlikuje i sposobnost za rad na nešto višim temperaturama iz razloga sto GEL umanjuje mogućnost isparavanja elektrolita iz baterije. Najpopularnija kod firmi koje se bave ugradnjom i održavanjem alarmnih sistema i protivpožarnih centrala. Uvoz iz Velike Britanije. Bateriju istog proizvođača sa višim kapacitetom pogledajte ovde. Stranicu proizvođača za ovu bateriju pogledajte ovde. Ako baterije spajate redno, a kako bi ste im produžili vek trajanja, preporuka je da kupite i balanser. Detaljnije informacije o baterijskom balanseru pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 228 × 137 × 216 mm
Kapacitet: 55Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: do 10 godina
Datum uvoza: Novembar 2023
Konektor-klema: Sraf M8
Garancija: 24 meseca za standby i 12 za solarnu upotrebu

 

Šifra proizvoda: 305 Kategorije: , ,

Tehnički list olovne VRLA baterije Ultracell UCG 55-12

Preuzmi

Proizvođač

Ultracell

Ultracell, osnovan 1999. godine i lociran u Liverpoolu, U.K, je svetski lider u baterijskim akumulatorima od olova (VRLA). Osim što ima značajan udeo na UK tržištu VRLA, Ultracell svoje proizvode izvozi u više od 70 zemalja sveta na kontinentima Evrope, Južne Amerike, Centralne Amerike, Bliskog Istoka, Afrike i SAD. Zahvaljujući našoj posvećenosti pružanju, visokokvalitetnim, ekonomičnijim baterijama, naša usluga za kupce je na prvom mestu. Ponosimo se na našu fleksibilnost i sposobnost da se brzo prilagodimo na tržištu novih vodećih proizvoda u industriji. Naši proizvodi se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih aplikacija, gde je potrebna efikasna potrošnja energije. Stalno razvijamo nove proizvode kako bismo bili u korak sa brzim promenama u industriji. Jedan od uvoznika za Srbiju je i Borik PLUS doo.

Ultracell logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“UCG 55-12 Olovna VRLA baterija 12V 55Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.