,
Epever logo

TCP box za nadzor kontrolera i invertera 306


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

EPEVER TCP 306 server box za nadzor kontrolera i invertera preko LAN konekcije

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8049
Dostupnost:

Na lageru

6.718,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

EPEVER TCP 306 server za monitoring kontrolera i invertera fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne završne obrade i vrhunskog kvaliteta. EPEVER TCP 306 server je kompatibilan sa celom serijom MPPT kontrolera koji imamo u ponudi. EPEVER TCP 306 server služi isključivo za pristup parametrima kontrolera i invertera proizvođača EPEVER. Sam TCP uređaj se sa kontolerom povezuje posebnim kablom koji se dobija u paketu, a drugim UTP kablom koji se ne dobija u paketu, se povezuje TCP server sa ruterom ili modemom. Ne postoji mogućnost bezičnog povezivanja TCP servera i rodema/rutera. Ovom serveru je moguće pristupiti iz spoljne mreže. Jednostavnom instalacijom Solar Guardian programa programa bilo za Android ili Windows operativni sistem, lako se pristupa gotovo svim pametrima na kontroleru ili inverteru. Preko instalirane aplikacije moguće je između ostalog: pratiti realno stanje punjenja i pražnjenja baterije, uključivanje i isključivanje potrošača, temperaturu, vrstu i napon punjenja baterije, kao i uključivanje i isključivanje potrošača u zadato vreme. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod EPEVER TCP 306.

Model: EPEVER TCP 306
Konekcija sa kontrolerom/inverterom: Posebnim UTP kablom koji se dobija
Dužina kabla: 2 m
Konekcija sa ruterom/switchom: UTP kablom koji se dobija
Pristup uređaju iz spoljnog sveta: Da putem aplikacije
Radni napon uređaja: 5V-36V DC
Potrošnja uređaja: 116mA @ 5V; 53mA @ 12V
Radna temperatura: -25 do 75C
Dimenzije: 98.0mm × 86.0mm × 25.0mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8049 Kategorije: ,

Korisničko uputstvo za EPEVER TCP 306 server

Preuzmi

Tehnicki list za EPEVER TCP 306 server

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“TCP box za nadzor kontrolera i invertera 306”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.