,
Shinefar-solar-logo

Solarni panel 460W-24V monokristalni half-cell SF


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 460W-24V, half-cell, Shinefar solar

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8112
Dostupnost:

Na lageru

21.598,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Monokristalni fotonaponski solarni panel 460W-24V, half-cell. Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase sa 9 bus barova jednog od 10 vodećih proizvodjaca Shinefar Group Co. LTD. Proizvođač garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajuci tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodnju elektricne energije upijajuci besplatne Sunceve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem celija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvodjac u proizvodnji odredjuje da li ce napon na izlazu biti 12V ili 24V. Napon koji solarni paneli daju može se koristiti direktno preko kontrolera i baterije ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od kontrolera i ostalih komponenti samog sistema. MC4 konektor za povezivanje solarnog panela sa kontrolerom pogledajte ovde. Ako želite i imate opciju, ovaj model panela možemo poslati o Vašem trošku, vašom kurirskom službom nakon uplate i na Vašu odgovornost. Za propisno povezivanje ovog solarnog panela sa solarnim kontrolerom, preporučujemo vam da kupite MC4 konektor. Svaka druga improvizacija i sečenje originalnog kabla ne podleže garanciji i može izazvati pregrevanja provodnika. Više podataka o ovom panelu pogledajte u tabeli niže:

Tip panela: Monokristalni, half-cell
Snaga panela: 460 W
Dimenzije (DxŠxV): 2094 × 1038 × 35 mm
Napon pri opterećenju: 41.80 V
Struja pri opterećenju: 11.00 A
Napon bez opterećenja: 50.40 V
Klasa panela: A+ klasa
Konektor: MC4, dužina kabla 30 cm
Garancija: 24 meseca

Više informacija o sertifikatima proizvođača Shinefar Group Co. LTD pogledajte ovde.

Šifra proizvoda: 8112 Kategorije: ,

Tehnički list Monokristalnog panela SFxxx/144M, 460W half-cell

Preuzmi

EMC sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

ROHS sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

Shinefar Solar waranty term form

Preuzmi

ISO9001 sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

TUV sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

CE sertifikat Shinefar Solar proizvođača panela

Preuzmi

Proizvođač

Shinefar solar

Shinefar solar (Shinefar Group Co. LTD), proizvođač solarnih panela je u industriji fotonaponskih panela već 15 godina tj od 2005. godine. Shinefar solar prezentuje svoje poslovanje kupcima sa idejom o integritetu i kvalitetnom uslugom, što je rezultovalo dobijanju velikog broja lojalnih kupaca širom sveta. Godišnji proizvodni kapacitet kompanije Shinefar je 600MW sa konstantnoim porastom iy godine u godinu, svaki solarni panel koji obezbeđuje Shinefar proizvodi se u potpuno automatizovanim linijama za montažu. Svaki solarni panel testiran je 4 puta, a oni neispravni biće uklonjeni sa trake još u radionici. Shinefar nudi 10-godišnju garanciju proizvoda i 25-godišnju garanciju za vrhunsku snagu za svoj solarni panel, linerano opadajući tokom godina do 80% deklarisane snage. Pored toga, sa profesionalnim tehničkim timom, Shinefar je u mogućnosti da kupcima obezbedi standardne solarne module, velike veličine solarnih modula, moduli ploča sa pola ćelije i modul sa dvostrukim staklom, kao i dizajn i instalaciju solarnih projekata i nadmetanje i finansiranje fotonaponskih projekata u zemlji i inostranstvu. . Do sada je Shinefar završio mnoštvo fotonaponskih projekata u kontinentalnoj Kini. Shinefar solarni paneli uglavnom se prodaju u Ukrajini, Južnoj Americi, Japanu, Južnoj Koreji, Evropi, Maroku i drugim profesionalnim tržištima. Prijatelji iz svih slojeva života mogu da posete Shinefar radi tehničke razmene i poslovnih pregovora. Shinefar se iskreno nada da će sarađivati sa svima vama da stvorite bolju budućnost.

Shinefar-solar-logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni panel 460W-24V monokristalni half-cell SF”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.