,
solarfam-logo

Solarni panel 20W-12V, monokristalni SLF


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Monokristalni fotonaponski solarni panel 20W-12V, Solarfam

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8107
Dostupnost:

Na lageru

3.598,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Monokristalni fotonaponski solarni panel 20W-12V. Bela pozadina i crni ram. Monokristalni paneli vrhunskog kvaliteta A klase jednog od vodećih evropskih proizvođjača Solarfam LTD iz Holandije. Proizvođač garantuje da ce panel davati 80% snage linearno opadajući tokom 25 godina. Solarni fotonaponski paneli koriste se za proizvodnju električne energije upijajući besplatne Sunčeve zrake koji padaju na zemlju. Spajanjem ćelija unutar panela bilo u rednu ili paralelnu vezu, proizvođač u proizvodnji određuje da li će napon na izlazu biti 12V ili 24V. Prikupljenu energiju koji solarni paneli proizvedu i uskladište u bateriju, možemo koristiti direktno iz kontrolera ili pretvarajući ga na 230V pomoću invertera. Solarni fotonaponski paneli takođe se mogu vezati redno ili paralelno u zavisnosti od kontrolera i ostalih komponenti samog sistema. Ako želite, ovaj model panela možemo poslati kurirskom službom na Vašu odgovornost. Više podataka o ovom panelu pogledajte u tabeli niže:

Tip panela: Monokristalni SZ-20-32M
Snaga panela: 20 W
Dimenzije (DxSxV): 540 mm × 240 mm × 25 mm
Napon pri opterećenju: 18.7 V
Struja pri opterećenju: 1.07 A
Napon bez opterećenja: 22.1 V
Klasa panela: A klasa
Konektor: Dužina kabla 50 cm BEZ MC4 konektora
Garancija: 12 meseci

 

Šifra proizvoda: 8107 Kategorije: ,

Proizvođač

Solarfam

SOLMAX NEW ENERGY je kompanija koja se fokusirala na razvoj i integraciju solarnih proizvoda. Prodajna kompanija brenda SOLARFAM je bazirana na fabrici solarnih panela, fabrici solarnih invertera, fabrici solarnih baterija i fabrici solarnih pumpi za vodu. SOLARFAM obezbeđuje kvalitetnu robu, pristupačne proizvode i sistemsko rešenje za kupca. SOLARFAM je fokusiran na obezbeđivanje obilja inventara proizvoda, pogodne usluge isporuke i iskustva kupovine proizvoda kupcima u blizini. Pružanje usluga kupcima životnim iskustvom primene novih energetskih proizvoda koje donose proizvodi brenda SOLARFAM.

SOLMAX NEW ENERGY, SOLARFAM serija proizvoda brenda ne samo da obezbeđuje najosnovniji sistem života i električne energije za korisnike karavana i jahti, već takođe obezbeđuje male solarne elektrane za područja gde električna mreža nije dostupna.

solarfam-logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni panel 20W-12V, monokristalni SLF”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.