-12%
,
BPS logo

Solarni fotonaponski komplet 6


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Solarni fotonaponski off grid komplet 6 monokristalni 24V-230V

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

150.718,80 RSD 171.271,08 RSD

Nema na lageru

Solarni fotonaponski komplet za proizvodnju električne energije. Komplet broj 6, sadrži sve potrebne komponente, za napajanje manjeg objekta sa srednjim potrošačima preko vikenda. Nazivni napon ovog kompleta je 24V. Komplet sadrži četiri Monokristalna solarna panela 170W, DC struja iz panela koja se proizvede prolazi kroz kontroler solarnog punjenja Epever VS6024AU. Akumulirana energija se smešta u dve baterije kapaciteta do 150Ah (ili drugog, ne lošijeg proizvođača u zavisnosti od trenutnog lagera). Uz ovaj solarni komplet dobijate i jedan par MC4 konektora za povezivanje panela sa kontrolerom kao i jedan par MC4 2T konektora za paralelno povezivanje panela, kao i kratku vezu za povezivanje baterija na red. Neki od potrošača koje ovaj sistem može da opsluži su: Frižider A klase, LCD ili LED televizor, LED osvetljenje, laptop računar, punjače za mobilni telefon, radio i druge potrošače srednje angažovane snage. Sve gore napisano važi isključivo u letnjem periodu. U ovom kompletu dobijate i pravi UV otporni kabl od 6mm2 kojim povezujete panele sa kontrolerom, kao i običan bakarni licnasti kabl od 6mm2 za povezivanje baterija sa kontrolerom. Pokušajte da kablovi budu što kraći jer DC struja ima gubitke na dužim relacijama. Inverter i baterija se povezuju sa debljim kablom koji dobijate uz inverter. Za ovaj sistem možemo ponuditi i nosače za krovnu ili montažu za ravne površine koji nisu uračunati u cenu. Više informacija o položaju Sunca i proizvodnji električne energije solarnim panelima pročitajte ovde.

Nazivni napon sistema: 24V
Tip i napon panela: Polikristalni panel-12V-kom 4
Ukupna snaga panela: 680W
Model i snaga invertera: BPS Pure shinewave 3000W-kom 1
Sinusni oblik struje: Čist sinusni oblik
Kontroler punjenja: Epever VS6024EU-kom 1
Tip kontrolera: PWM-12/24V auto
USB port 5V: Da-1 x 1200 mA max
Tip baterije: AGM VRLA
Kapacitet baterije: 150Ah-kom 2
Konektori: MC4 i MC4 2T-po 1 par
Kabl za povezivanje panela: Prysmian H1Z2Z2-K 6mm2 crni i crveni-5m+5m
Kabl za povezivanje baterija: Bakarni licnasti kabl 6mm2 plavi i crni-1m+1m
Garancija: 24 meseca na panele i 12 meseci na ostalu opremu

 

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Solarni fotonaponski komplet 6”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.