BPC Borik Plus CCTV logo

RJ45 Konektor za LAN kabl CAT6


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

RJ45 konektor CAT6 za mreže do 1 Gb/s za licnasti-fly kabl

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 148
Dostupnost:

Na lageru

15,59 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

RJ45 Konektor CAT6 za povezivanje UTP kabla kategorije 6 sa uredjajem. Za montazu ovog RJ45 konektora CAT6 potrebna su Vam posebna klesta za RJ konektore. Razlika izmedju RJ45 konektora CAT5 i CAT6 je u tome sto konketor CAT5 ima tanje rupe za uvlacenje kabla i sve rupe su u istom nivou, dok su kod konektora CAT6 rupe deblje i smaknute naizmenicno kao sto je prikazano na drugoj slici. Ako vam je potrebna zaštitna kapica za konektor, pogledajte našu ponudu ovde.

Model: RJ45-CAT6
Materijal: Plastika
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada
Podrzava: CAT6-1 Gb/s

 

Šifra proizvoda: 148 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“RJ45 Konektor za LAN kabl CAT6”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.