, ,
Ritar battery

Ritar RT613 Olovna VRLA baterija 6V 1.3Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Ritar RT613 olovna AGM VRLA 6V 1.3Ah baterija bez održavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

562,80 RSD

Nema na lageru

Ritar RT613 olovna VRLA baterija sa klemom F1 (4.8 mm) bez održavanja. Idealna za ugradnju u vagama, panik rasveti ili za decije autice na elektricni pogon. Baterija Ritar Ritar RT613 RT–Standby serije je odlican izbor i za razliku od ostalih brendova ova baterija bolje podnosi nesto vece napone punjenja koji se mogu javiti u nekontrolisnim uslovima za razliku od UPS uredjaja. Zivotni vek Ritar baterija zbog specijalne poboljsane legure olovnih resetaka sa sadrzajem Kalcijuma iznosi od 6 do 8 godina.

Napon: 6V
Dimenzije (DxSxV): 97 x 24 x 55 mm
Kapacitet: 1.3Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Februar 2021
Konektor-klema: 4.80 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list baterije Ritar RT613

Preuzmi

UL sertifikat Ritar proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Ritar proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Ritar battery

Ritar Power Co. LTD. je fabrika za proizvodnju olovnih VRLA (SLA) baterija koja je ulistana u NASDAQ-u. Osnovana je u maju 2002. godine, i proizvodi i prodaje ekološki prihvatljive olovne (SLA) baterije. Danas fabrika Ritar pokriva proizvodnju baterija, punjača baterija, LCD ekrana osetljivih na dodir i plemenitih metala i razvio se u grupu velikih proizvođača i preduzeća. Ovaj brend je legenda u novoj energetskoj industriji u Kini. Ritar Power je visokotehnološko preduzeće sa sedištem u okrugu Nanshan, Šenžen, Kina i ima proizvodnu bazu u Fuiong gradu, Šenžen i novom industrijskom parku u Hengjangu, provinciji Hunan. Sa 23 proizvodne linije, proizvodi 10 serija više od 500 vrsta proizvoda. Hengjang pripada topionici Zhuzhou i Shuikoushan - glavnom gradu olova, ima bogat izvor obojenih metala da bi ostvario okupljanje industrijskog lanca, godišnji kapacitet isporuke dostigao je 9 miliona KVAh. Ovaj proizvođač se pridržavao uvođenja i razvijanja naprednih tehnologija i procesa, osnovao Ritar Research Center, uključujući 2 profesora koji imaju iskustva preko 40 godina u istraživanju baterija i preko 50 istraživačkih inženjera. Usvojena je najnaprednija proizvodna oprema i metode ispitivanja na svetu. Proizvodi odnosno baterije imaju dug vek trajanja, visoku energiju i pouzdanost. Uvoznik i distributer Ritar brenda za Srbiju je Borik PLUS doo.

Ritar battery
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Ritar RT613 Olovna VRLA baterija 6V 1.3Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.