,
Rek orman 6U 10" 300mm BELI

Rek orman 6U 10″ 300mm BELI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Rek orman 6U 10 inča 300mm dubine, nazidni BELE boje

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 502
Dostupnost:

Na lageru

4.798,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Kvalitetan Rek orman za smeštaj uređaja veličine 6U i sirine 10 inča. Korisna dubina za smeštaj uređaja iznosi 300 mm. Ovaj model se može montirati na zid ili može stojati samostalno. Ovaj model je BELE boje i plastificiran je. Otvori za montažu ventilatora se nalaze na gornjoj strani ormana (ventilatori ne dolaze uz orman i kupuju se posebno). Radi lakše manipulacije i transporta, Rek orman se prodaje rastavljen i u kutiji. Na svakoj kutiji postoji QR kod sa linkom ka uputstvu za montažu. Uputstvo za sklapanje ovog ormana možete pogledati i na ovom linku. Imamo i odgovarajucu policu visine 1U za ovaj rek orman. Dahua XVR1B04 i Dahua XVR1B08 se sa lakocom mogu smestiti u ovaj rek ormar sa prednje strane.

Model: Nazidni 6U 10″ 300 mm BELI
Boja: Bela-ral 7035
Materijal stranica: Čelični lim debljine 1.2mm
Materijal vrata: Kaljeno staklo
Montaža: Na zid ili samostojeći
Bravica sa ključem: Da na prednjim vratima
Otvori za kablove: Sa strane i pozadi
Dimenzije (DxŠxV) 290 mm × 300 mm × 310 mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 502 Kategorije: ,

Korisničko uputstvo za sklapanje VATPAN Rek ormana Soft serije

Preuzmi

CE sertifikat VATPAN proizvođača Rek ormana

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat VATPAN proizvođača Rek ormana

Preuzmi

RoSH sertifikat VATPAN proizvođača Rek ormana

Preuzmi

Proizvođač

VATPAN

Pošto je ostavio pola veka iza sebe od 2017. godine, VATPAN ponovo osmišljava budućnost. Nudeći za vas rešenja za industrijske panele, distribuciju električne energije, klimatizaciju, IT i servisne oblasti, sa našim stručnim osobljem odgovaramo na potrebe širokog spektra sektora. Svesni smo da se vrednost koju pridajemo uspehu ne može izraziti brojkama. Pridajemo veliku važnost činjenici da je svaki odnos koji uspostavimo dugoročno partnerstvo. Sa našom globalnom perspektivom i duboko ukorenjenim iskustvom, radimo na tome da osiguramo da je uspeh naših klijenata trajan. Spremni smo da vam ponudimo mnogo više od običnog poslovnog odnosa, kako bi se odluke koje donosite danas pretvorile u uspehe sutra.

Rek orman 6U 10" 300mm BELI
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Rek orman 6U 10″ 300mm BELI”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.