,
Mean Well logo

Punjač olovnih VRLA baterija PB 360P-24


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Punjač olovnih VRLA baterija MEANWELL PB 360P-24, 12.5A

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

9.342,00 RSD

Nema na lageru

Punjac olovnih VRLA baterija proizvodjaca MEANWELL je vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti. Meanwell je svetski poznat brend sa dugogodisnjom tradicijom. Punjac se nalazi u robusnom aluminijumskom kucistu sa forsiranim vazdusnim hladjenjem, poseduje indikacione lampice koje pokazuju status punjenja. Punjac je potpuno automatski sa pametnim trostepenim punjacem koji nakon sto bateriju napuni prelazi u mod za odrzavanje baterija. Ponudjeni model poseduje oznaku P tj ima pasivnu korekciju napona (PFC).

Model: MEANWELL PB 360P-24
Za baterije kapaciteta: 40Ah-125Ah
Tip: Automatski CC-CV-Float
Struja punjenja 6V: /
Struja punjenja 12V: /
Struja punjenja 24V: 12500 mA
Konektor: Nema
Garancija: 24 meseca 

 

Tehnički list MEANWELL punjača PB 360P-24

Preuzmi

Proizvođač

Mean Well

MEAN WELL napajanja, konverteri i ostala oprema sigurnosnih sistema. MEAN WELL kompanija je osnovana 1982. godine, i jedan je od nekoliko proizvođača posvećenih visokim standardima u proizvodnji napajanja u svetu. Ona se nalazi na 5. mestu u svetskim proizvođačima napajanja (DC output) prema izveštaju Micro Technology Consultant objavljenog u martu 2017. godine. U poređenju sa prva četiri proizvođača ODM / OEM orijentisanog poslovnog modela, gotovo 99% prometa ostvaruje MEAN WELL od standardnih proizvoda za napajanje koji se prodaju pod sopstvenim brendom.

MEAN VELL radi sa klijentima, dobavljačima, ugovaračima i zaposlenima sa idejom o dugotrajnim odnosima i poverenju. Zahvaljujući robusnom partnerstvu sa 200 snažnih ovlašćenih distributera širom sveta, MEAN VELL raste i postaje jači tri decenije. Sa 3200 zaposlenih smeštenih u svom globalnom štabu u Nev Taipei Industrial Parku, Tajvanu, filijalama i prodajnim kancelarijama u Guangdžouu, Šenzenu, Suzhou u Kini, Kaliforniji SAD i Holandiji u EU, četiri napredne proizvodne baze u gradu Nev Taipei (Tajvan) i Tianhe Distrikta i Huadu Distrikta u Guangdžou, u gradu Suzhou u Kini, ostvaruje ukupan prihod od 927 miliona dolara (27.8 milijardi TVD) u 2017. godini.

U nastavku možete pogledati našu ponudu MEAN WELL napajanja i konvertera, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Mean Well logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Toma

    Odlican i dobra cena

    Toma