, ,
Power Sonic logo

PS 12260 Olovna VRLA baterija 12V 26Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Power Sonic olovna VRLA AGM baterija PS12260

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

7.438,80 RSD

Nema na lageru

Power Sonic olovna VRLA AGM baterija PS12260. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu kao podrska glavnom napajanju. Najcesce se upotrebljava u UPS sistemima, u srednjim sistemima za dojavu pozara i ostalim sigurnosnim sistemima. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek drasticno smanjuje. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Uvoz iz Velike Britanije

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 175 x 166 x 125 mm
Kapacitet: 26Ah
Sastav: VRLA ( SLA )
Tip: standby
Radni vek: 5 godina
Datum proizvodnje: Septembar 2016
Konektor – Klema: 14 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Tehnički list baterije Power-Sonic PS12260

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat Power-Sonic proizvođača baterija

Preuzmi

VDS sertifikat Power-Sonic proizvođača baterija

Preuzmi

CE sertifikat Power-Sonic proizvođača baterija

Preuzmi

Proizvođač

Power Sonic

Power Sonic LTD je Američka kompanija sa kancelarijama u mnogim zemljama medju kojima je i Velika Britanija. Borik PLUS doo je direktni uvoznik ovog brenda iz Velike Britanije. Veliki i konstantan lager određenih modela baterija je ono što izdvaja ovog proizvodjaca baterija u odnosu na druge. Ova korporacija ima 46 godina iskustva u proizvodnji VRLA baterija. Od njihovog osnivanja 1970. godine njihov glavni cilj i fokus je bio projektovanje, izrada i marketing za punjive baterije. POWER SONIC baterije se prodaju u više od 70 zemalja širom sveta za širok spektar elektronskih i industrijskih primena, gde je potrebno isplativo napajanje DC strujom. Osim toga, POWER SONIC stalno razvija nove proizvode da održi korak sa brzo promenljivim potrebama industrije. Stalno unapređenje naših inženjerskih procesa omogućava nam da razvijamo proizvode sa boljim vrednostima i/ili performansama. Sposobnost da našim klijentima ponudimo pouzdane i ekonomski konkurentne proizvode je kamen temeljac našeg poslovanja.

Power Sonic logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“PS 12260 Olovna VRLA baterija 12V 26Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.