,
Paradox logo

Paradox VDMP3 dojava za fiksnu liniju


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Paradox VDMP3 dojava za fiksnu liniju za Spectra i Magellan centrale

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 2011
Dostupnost:

Na lageru

9.958,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Paradox VDMP3 Telefonska dojava, 5 tel.brojeva, uključivanje/isključivanje particija i PGM-ova, ispunava EN 50131 Security Grade 2 standard, kompatibilan sa Spectra SP, MG5000, MG5050, MG5075 i EVO, plug-in. Mogućnost pozivanja do 5 telefonskih brojeva za dojavu provale, panike ili požara. Stranicu proizvođača za ovaj proizvod možete pogledati ovde.

Model centrale: Paradox VDMP3
Materijal: PCB
Snimanje glasovne poruke: Da
Back up baterija: Nema. Napaja se preko centrale
Maksimalan broj telefona: 5 telefonskih brojeva
Radna temperatura: od -20 do +50 C
Dimenzije: 64mm × 64mm × 10mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 2011 Kategorije: ,

Uputstvo za instalaciju Paradox VDMP3 dojave

Preuzmi

Proizvođač

Paradox

Paradox alarmi i ostali delovi sigurnosnih sistema za sve vrste objekata, bezicni alarmi, zični alarmi, centrale i detektori pokreta. Misija Paradoxa je da kupcima pruži personalizovanu uslugu, da proizvodi inovativne i kvalitetne proizvode i da neprestano gradi snažan tim koji se sastoji od naših kupaca, zaposlenih i dobavljača. Ovaj tim vide kao jedan tim posvećen zajedničkom kretanju napred, sa jedinstvenim i zajedničkim ciljem. Na ovoj strani naći ćete cene za Paradox alarmne sisteme.

Paradox alarmni sistemi pretstavljaju sam vrh ponude jer Paradox kao privatnu kompaniju, ne vodi kratkoročna dobit niti ih zanima cena akcija. Paradox ponosno posluje na tradicionalniji način, gorivo je njihova strast ka razvoju inovativnih proizvoda, istovremeno ispunjavajući želje svih kupaca i slušajući njihove povratne informacije. Paradox alarmi i ostali proizvodi se prodaju samo i preko njihovih lojalnih distributera u preko 100 zemalja, od kojih je većina ekskluzivni distributer za Paradox alarmne sisteme. Ovaj pristup osigurava da im pripadne njihova pažnja. Paradox ne vodi prodaja, već podrška njihovim distributerima i trgovcima najboljom uslugom i proizvodima u sferi alarma, detekotora pokreta, centrala i šifratora.  Paradox ponosno ističe da su 90% distributera i većina njihovih dobavljača koji su započeli sardnju  1980-ih i danas njihovi verni kupci.

Paradox kompanija svake godine ulaže velika sredstva u odeljenja za istraživanje i razvoj fokusirajući se uvek na budućnost. Cilj je stalno usavršavanje svojih proizvoda i prilagođavnje promenljivim tehnologijama i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u kompaniji Paradox Innovation neprestano je izazov da stvori inovativne proizvode u sferi alarmni sistema, jednostavne za upotrebu i istaknute-tehnološki i estetski.

U nastavku možete pogledati našu ponudu paradox alarma i ostalih komponenata, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Paradox logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Paradox VDMP3 dojava za fiksnu liniju”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.