BPC Borik Plus CCTV logo

Panik taster ugradni metalni širi


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Panik-exit taster ugradni metalni širi

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 6178
Dostupnost:

Na lageru

1.198,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Panik taster ugradni metalni za alarm ili za izlaz iz objekta. Prikazana cena je za jedan komad. Prodaju se na komad. Taster sluzi za ručno aktiviranje alarma u objektima koji su pod alarmnim sistemom ili za izlaz iz zgrade koja poseduje električnu bravu. Jednim pritiskom na dugme kolo se zatvara a nakon olobađanja dugmeta kolo se otvara.

Model: Panik taster ugradni metalni
Materijal: Metalno kućište
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Dimenzije: 90 x 28 x 3 mm (bez dela koji ulazi u doznu)

 

Šifra proizvoda: 6178 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Panik taster ugradni metalni širi”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.