BPC Borik Plus CCTV logo

Panik taster ugradni plastični veći


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Panik-sos taster ili taster za vrata ugradni plastični

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 6179
Dostupnost:

Na lageru

562,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Panik taster ugradni plastični za alarm ili za izlaz iz objekta. Prikazana cena je za jedan komad. Prodaju se na komad. Taster služi za ručno aktiviranje alarma u objektima koji su pod alarmnim sistemom ili za izlaz iz zgrade koja poseduje električnu bravu. Jednim pritiskom na dugme kolo se zatvara a nakon olobađanja dugmeta kolo se otvara. Taster može da radi samo kao NO (normal open) odnosno kolo je otvoreno kada je taster otpušten a kolo je zatvoreno kada je taster pritisnut.

Model: Panik taster ugradni PE6
Materijal: Plastično kućište
Jedinica mere: Komad
Normalno stanje: Strujno kolo je otvoreno
Radni napon: 12V
Pakovanje: 1 komad
Dimenzije: 86 × 86 × 21 mm

 

Šifra proizvoda: 6179 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Panik taster ugradni plastični veći”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.