, , , ,
MHB Battery logo

MS 7-12 Olovna VRLA baterija 12V 7Ah F2


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

MHB MS 7-12 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja sa F2 konektorom

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 608
Dostupnost:

Na lageru

1.714,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

MHB olovna VRLA AGM baterija MS 7-12 sa sirokom F2 klemom. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Ovaj model baterije ima siroku primenu. Najcesce se koristi u UPS uredjajima, alarmnim centralama i sirenama, u sistemima kontrole pristupa, decijim auticima i drugim aplikacijama. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek smanjuje. Bez odrzavanja. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono u cemu MHB baterije nemaju konkurenciju. Idealna zamena za APC RBC 23. Bateriju istih karakteristika ali od drugog proizvodjaca pogledajte ovde.

Napon: 12V
Dimenzije (DxSxV): 152 x 65 x 99 mm
Kapacitet: 7Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3-5 godina
Datum proizvodnje: Novembar 2022
Konektor-klema: 6.30 mm
Garancija: 12 meseci za upotrebu u standby rezimu

 

Tehnički list baterije MHB MS 7-12

Preuzmi

UL sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

RoHS sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

Proizvođač

MHB battery

Fujian Minhua Power Source Co.LTD sa svojim brendom MHB battery je najprodavaniji brend u našoj ponudi. Idealan odnos cene i kvaliteta već godinama izdvaja ovaj brend iznad drugih. Osnovana 1996 Fujian Minhua Power Source Co.LTD ( Bivši-Anxi Minhua Battery Co ) je postao jedan od najvećih proizvođača olovnih akumulatora u svetu, kao i najveći proizvođač akumulatorskih ploča i ploča za olovne baterije u Kini. O kvalitetu MHB baterija brine se više od 2.100 zaposlenih i 320 porodica koje prave promet od više od 250 miliona USD godišnje. Ova velika porodica se nalazi u Long Kiao industrijskoj zoni u Gradu Anxi u Fujian provinciji, koji pokriva površinu od 200.000 kvadratnih metara u vlasništvu sa ukupnom građevinskom području oko 100.000 kvadratnih metara. MHB battery uspešno i sa ponosom proizvodi akumulatore za kola, motore, motocikle, električna vozila u AGM VRLA tehnologiji suvih baterija. Borik PLUS doo je sa ponosom ovlasceni uvoznik i distrubuter MHB battery već desetu godinu za redom.

MHB Battery logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Str Almedjo

    Kvalitet. Izvadio sam je iz Upsa. Stara je bila 2014 godiste

    Str Almedjo