, ,
MHB Battery logo

MS 2.8-6 Olovna VRLA baterija 6V 2.8Ah


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

MHB MS 2.8-6 olovna AGM VRLA baterija bez odrzavanja

Isporuka City Express
Dostupnost:

Nema na lageru

598,80 RSD

Nema na lageru

MHB olovna VRLA AGM baterija MS 2.8-6. Napravljena za upotrebu u Standby rezimu. Najcesce se koristi u digitalnim vagama za merenje, odredjenim modelima panik rasvete. Bez odrzavanja. Moze se koristiti i u ciklicnom rezimu ali joj se zivotni vek smanjuje. Moze se montirati u bilo kom polozaju osim naopako. Najbolji odnos cene i kvaliteta je ono u cemu MHB baterije nemaju konkurenciju.

Napon: 6V
Dimenzije (DxSxV): 66 x 33 x 104 mm
Kapacitet: 2.8Ah
Sastav: VRLA (SLA)
Tip: standby
Radni vek: 3 – 5 godina
Datum proizvodnje: Jul 2020
Konektor – Klema: 4.80 mm
Garancija: 12 meseci 

 

UL sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

CE sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

RoHS sertifikat MHB proizvođača baterija 

Preuzmi

Proizvođač

MHB battery

Fujian Minhua Power Source Co.LTD sa svojim brendom MHB battery je najprodavaniji brend u našoj ponudi. Idealan odnos cene i kvaliteta već godinama izdvaja ovaj brend iznad drugih. Osnovana 1996 Fujian Minhua Power Source Co.LTD ( Bivši-Anxi Minhua Battery Co ) je postao jedan od najvećih proizvođača olovnih akumulatora u svetu, kao i najveći proizvođač akumulatorskih ploča i ploča za olovne baterije u Kini. O kvalitetu MHB baterija brine se više od 2.100 zaposlenih i 320 porodica koje prave promet od više od 250 miliona USD godišnje. Ova velika porodica se nalazi u Long Kiao industrijskoj zoni u Gradu Anxi u Fujian provinciji, koji pokriva površinu od 200.000 kvadratnih metara u vlasništvu sa ukupnom građevinskom području oko 100.000 kvadratnih metara. MHB battery uspešno i sa ponosom proizvodi akumulatore za kola, motore, motocikle, električna vozila u AGM VRLA tehnologiji suvih baterija. Borik PLUS doo je sa ponosom ovlasceni uvoznik i distrubuter MHB battery već desetu godinu za redom.

MHB Battery logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“MS 2.8-6 Olovna VRLA baterija 6V 2.8Ah”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.