Mercusys logo

Mercusys 8-portni 10/100/1000Mb mini switch


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Mercusys MS108G, 8-portni 10/100/1000Mb mini switch

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 9035
Dostupnost:

Na lageru

2.598,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Mercusys 8-portni 10/100/1000Mb mini switch adapter. Model MS108G je kompaktni switch malih dimenzija, idelalan za deljenje lokalne mreže na više računara. Ne zahteva nikako programiranje, niti instalaciju. Poseduje LED indikaciju za svaki port. Prodaje se u kompletu sa ispravljačem. Mercusys MS108G je kompatibilan i u potpunosti fleksibilan sa 4K Ultra HD televizorima, IP kamerama, računarima, štampačima, igračkim konzolama. To ga čini savršenim za upotrebu u kućama kao i u malim kancelarijama. Ponudu patch kablova CAT5E i CAT6, za povezivanje switcha sa vašim ruterom ili DVR uređajem pogledajte ovde.

Model: MS108G
Materijal: Plastika
Napon za napajanje uređaja: DC 9V
Maksimalna potrošnja: 0.6A/5.4W
Mrežni standardi: IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x CSMA/CD
Tip switch-a: Neupravljivi
Radna temperatura: 0~40°C
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad sa ispravljačem 5V
Dimenzije: 127 x 60.3 x 22 mm
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 9035 Kategorija:

Kompletno korisničko uputstvo za Mercusys MS108G

Preuzmi

Proizvođač

Mercusys

Mercusys nastoji da ponudi odličan pristup Internetu što većem broju ljudi-to je glavna misija.U Mercusys-u veriju da bi u sve više povezanom svetu svi trebali imati pristup ogromnom bogatstvu informacija i zabave koje su danas dostupne. Mercusys se zalaže za to da bude vaš partner od poverenja i da vam proširi vidike, uključujući beskrajni potencijal za vredne ljudske veze koje Internet pruža.

Mercusys se specijalizovao za pružanje osnovnih uređaja koji čine okosnicu vašeg povezanog života. Širok i neprekidno rastući niz Wi-Fi rutera, Wi-Fi adaptera, repetitora, pristupnih tačaka i SOHO prekidača pomažu vam da izvučete maksimum iz internet veze i pretvorite dom ili malu kancelariju u uspešan epicentar povezivanja.

Naša filozofija naglašava centralnu ulogu istraživanja i razvoja u stvaranju proizvoda koji imaju moć da poboljšaju svakodnevni život. Mercusys je dom velikom timu posvećenih inženjera za istraživanje i razvoj sa dugogodišnjim iskustvom. Sarađujemo sa vodećim tehničkim profesionalcima iz celog sveta i razvijamo inovativne proizvode kroz naša partnerstva sa renomiranim proizvođačima čipseta, uključujući MediaTek i Kualcomm.

Mercusys se snažno zalaže za izvrsnost, široku globalnu mrežu i sanja da obogati živote boljim vezama.

Mercusys logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Mark Jusilsky

    Exellent cheap switch. I use mine for 3 years allready

    Mark Jusilsky