,
BPC Borik Plus CCTV logo

Magnetni prekidač u bužiru konusni


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Magnetni prekidač u inox bužiru MS 56B konusni

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 6165
Dostupnost:

Na lageru

958,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Magnetni prekidac sa nosacem za laksu montazu. Koristi se u sistemima protivprovalne zastite kao aktivator usled probijanja zone, najcesce na vratima ili prozoru nekog objekta. Zicana parica se nalazi u celicnom buziru koji se ne moze lako preseci usled provale. U kompletu se dobija magnet, kontaktni deo osetljiv na magnetno polje i srafovi za montazu. Kada je magnet van dometa, strujno kolo u prekidackom delu je otvoreno.

Model: Magnetni prekidac u buziru MS 56B
Materijal: Hromirani buzir. Aluminijumsko kuciste
Radni napon: 12 V
Osetljivost: do 50 mm
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1 komad
Duzina zica: 380 mm

 

Šifra proizvoda: 6165 Kategorije: ,

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Magnetni prekidač u bužiru konusni”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.