,
BPS logo

Licnasti kabl 6mm, bakarni-PLAVI


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

Hascelik licnasti bakarni kabl preseka 6mm2, PLAVI

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 5626
Dostupnost:

Na lageru

105,59 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Licnasti bakarni kabl proizvođača Hascelik KABLO, koji proizvodi širok spektar kablova. Ovaj kabl nije UV otporan i pri upotrebi i instalaciji u solarnim sistemima, preporuka je provući ga kroz bužir. Kabl je licnastog poprečnog preseka i površine 6mm2, a licnasti provodnik od bakra. Kabl je plave boje. U ponudi imamo i crni licnasti kabl. PRIKAZANA CENA JE ZA JEDAN DUŽNI METAR. KABL PRODAJEMO I NA METAR.

Model: H07V-K
Materijal provodnika: Bakar
Spoljni izolator: PVC izolacija PLAVA
Maksimalni AC napon: 1200V
Maksimalni DC napon: 1800V
Poprečni presek: 6mm2
Radna temperatura: od -40 do +70 stepeni
Težina na 100m: 6.5 kilograma

 

Šifra proizvoda: 5626 Kategorije: ,

Tehnički list licnastog kabla 6mm2 Hascelik KABLO

Preuzmi

Proizvođač

BPS

BPS brend je zajednički naziv za odabrane inverterske uređaje i solarne kontrolere vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti, Line interactive ili Pure sine wave topologije invertera, PWM ili MPPT kontrolera, koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPS i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uredjaji  koje stalno i u dovoljnim količinama imamo na našem lageru. Modeli sa zasebnim ili integrisanim MPPT kontrolerima za profi ili hobi upotrebu. Za veće i zahtevnije projekte solarnih fotonaponskih sistema, Borik PLUS doo ima odličnu saradnju sa eminentnim stručnjacima na ovom polju i u rekordnom roku izlazimo sa rešenjem po sistemu "ključ u ruke". Borik PLUS doo obezbeđuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlična komunikacija i podrška proizvodjaca 24/7 je ono sto BPS uredjaje izdvaja iznad ostalih.

BPS logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

  1. Radenko

    Dobra cena

    Radenko