,
Epever logo

Kontroler punjenja solarnog sistema 10A, 12/24V Xtra1206N LCD


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

EPEVER MPPT LCD kontroler punjenja i pražnjenja solarnog sistema 10A 12/24V Auto

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8603
Dostupnost:

Na lageru

8.638,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

EPEVER kontroler punjenja i pražnjenja fotonaponskog solarnog sistema, izuzetne završne obrade i vrhunskog kvaliteta, maksimalnog opterećenja 10A. MPPT tehnologija sa automatskim prepoznavanjem radnog napona 12 ili 24V u zavisnosti od priključenih baterija. Na sebi poseduje LCD displej sa svim korisnim informacijama o stanju sistema i baterija. Snaga potrošača na ovim izlazima je ograničena i nalazi se u tabeli niže. Svi parametri se sa lakoćom mogu setovati u zavisnosti od tipa baterije, pomoću uputstva koje možete preuzeti u delu download na ovoj stranici niže. Ovaj model kontrolera poseduje i RTS port na koji se može prikljuciti temperaturna sonda koja NE dolazi u paketu već se kupuje zasebno. Temperaturna sonda služi radi korekcije napona punejnja u zavisnosti od spoljne temperature. Više informacija ovde. Ovaj model MPPT kontrolera, poseduje i data port za priključivanje na WIFI modul putem UTP kabla. Više informacija ovde.

Model: MPPT XTRA1206N-XDS2 auto
Nazivni napon: 12V-24V auto
Max opterećenje: 10 A
Regulacija napona: Da-auto
Izlaz za potrošač 12V: Nema
Izlaz za potrošač 5V: Nema
Zaštita kratkog spoja: Da
Zaštita od pražnjenja: Da
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8603 Kategorije: ,

Data sheet za kontroler solarnog sistema MPPT Xtra3210N-XDS2

Preuzmi

Korisničko uputstvo za kontroler solarnog sistema MPPT Xtra3210N-XDS2

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


  1. Kovacevic Marijan

    Vrhunski MPPT kontroler. Maksimalna iskoriscenost i najmanje struje sa panela 5+

    Kovacevic Marijan