BPC Borik Plus CCTV logo

RJ45 Konektor za LAN kabl CAT5e


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

RJ45 konektor CAT5e za mreže do 100 Mb/s za licnasti-fly kabl

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 151
Dostupnost:

Na lageru

13,68 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

RJ45 konektor za povezivanje UTP kabla kategorije 5 ili 5E sa uredjajem. Za montazu ovog konektora potrebna su Vam posebna klesta za RJ konektore. Razlika izmedju RJ45 konektora CAT5 i CAT6 je u tome sto konketor CAT5e ima tanje rupe za uvlacenje kabla i sve rupe su u istom nivou kao sto je prikazano na drugoj slici, dok su kod konektora CAT6 rupe deblje i smaknute naizmenicno. Ako vam je potrebna zaštitna kapica za konektor, pogledajte našu ponudu ovde. Lan tester za UTP kabl iz naše ponude pogledajte ovde.

Model: RJ45-CAT5e
Materijal: Plastika
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada
Podrzava: CAT5-100 Mb/s

 

Šifra proizvoda: 151 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“RJ45 Konektor za LAN kabl CAT5e”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.