BPC Borik Plus CCTV logo

Konektor napajanja ženski na šraf


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Konektor napajanja ženski na šraf DG02

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 104
Dostupnost:

Na lageru

42,36 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Konektor za napajanje kamere-ženski. Montira se do napajanja I povezuje sa srafovima za napojnu paricu-kabl. Uglavnom se koristi u sistemima video nadzora. Sa druge strane kabla napojne parice potrebno je montirati muški DC konektor koji se spaja sa kamerom. Ovaj konektor za napajanje kamera, takođe imamo u verziji sa žabicama-model DG07 ili sa kablićem-model DC102 N.

Model: DG02
Materijal: Metal-plastika
Precnik otvora: 5.5 mm
Precnik jezgra: 2.1 mm
Jedinica mere: Komad
Pakovanje: 1, 10 ili 100 komada

 

Šifra proizvoda: 104 Kategorija:

Proizvođač

BPC

BPC (Borik PLUS CCTV)-Borik PLUS doo je direktan uvoznik delova sistema CCTV opreme razlicitih proizvodjaca najboljeg kvaliteta. Odabrani proizvodi BNC konektora, DC konektora, DC napajanja, kamera, spoljnih i unutrasnjih sirena, trafoa, koaksijalnih kablova, UTP kablova, alata, RJ konektora, modula, patch kablova,  strujnih konektora i ostalog najboljeg kvaliteta brendirani su pod imenom BPC odnosno Borik PLUS CCTV.

BPC Borik Plus CCTV logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Konektor napajanja ženski na šraf”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.