, ,
A plus plastic

Kanalice perforirane 25×25 mm


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:
( 1 recenzija korisnika )

PVC perforirane kanalice sa rupama 25×25 mm

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

289,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PVC perforirana kanalica 25 x 25 mm duzine 2m izuzetnog kvaliteta. Koriste se za montazu u elektro ormarima i razvodnim kutijama. Jednostavna i laka za montazu. Poseduje i rupe na svakih 50 cm kroz koje mozete srafom dodatno uvrstiti kanalicu za zid ili elektro ormar. Poznati Turski proizvodjac A+ plastic garntuje svojim mnogobrojnim sertifikatima i dugogodisnjim prisustvom na trzistu, izuzetan kvalitet. Kanalice su elasticne i UV otporne i ne pucaju pri uvijanju i pritisku do 1 dzula. KANALICE SE PRODAJU NA KOMAD. PRIKAZANA CENA JE PO KOMADU.

Model: A+ 25 x 25 perforirana
Materijal: PVC UL94, V0 M1
Debljina zida: 0.75 mm
Spoljne dimenzije: 25 x 25 mm
Rupe za ucvrscivanje srafom: Da
Samolepljiva traka: Ne
Boja: Grey RAL 7030
Radna temperatura: od -15 do 60 stepeni
Otpornost na vatru: Nezapaljiva do 960 stepeni
Jedinica mere: Prodaju se na komad od 2m
Transportno pakovanje: 170 komada-340 metara

 

TSE sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

ISO 9001:2015 sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

RoHS sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

CE sertifikat A+ plastic proizvođača PVC kanalica

Preuzmi

Tehnički list za kanalice dimenzija od 12x12 do 40x40 mm proizvođača A+

Preuzmi

Proizvođač

A+ plastic

A Plus Plastic and Electric isporučuje proizvodnju plastičnih cevi, plastičnih kanalica i plastičnih specijalnih profila i isporučuje ove proizvode i druge električne materijale na domaćem i inostranom tržištu, u skladu sa zahtevima kupaca. Obuhvata snabdevanje sirovinama, materijalima, poluproizvodima i proizvodima. Koncept proizvodnje zasnovan je na: Proizvodnji, Kvalitativnoj i kvantitativnoj kontroli, Prodaji i marketingu, Distribuciji, Sakupljanju, Računovodstvu i finansijama, Sigurnosti na radu i zdravlje radnika, Životnoj sredini i upravljanju otpadom, Logističkim uslugama (hrana, usluge, društvena aktivnost itd.), Utvrđivanju rizika koji su uključeni u procese i preduzimanje mera, Mogućnosti da zaposleni razvijaju posao. Gore navedeni procesi i operacije u okviru su ISO 9001: 2015 KMS.

Misija A+ plastic brenda je da se ​​Turska uvede u postrojenje, zaposlenost i raznolikost proizvoda koji mogu biti zastupljeni u svetskoj električnoj industriji. Postavljaju se sledeća pitanja kojima se brend vodi:
 • Ko?
 • Šta?
 • Kako?
 • Zašto?
 • Gde?
 • Kada
 • Kome?

Proizvodi i brendovi na svetskom tržištu su među prvima koji su preferirani. Koristeći sve svoje resurse na najefikasniji način, cilj je da se poveća profitabilnost svojih zainteresovanih strana, a posebno svojih kupaca i da obezbedi njihova sklonost.

A plus plastic
A plus plastic
Ocena
5.00
Broj recenzija: 1
1
0
0
0
0

Napisi svoj utisak

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

 1. Djordjevic

  Povoljna cena, odlican kvalitet, kvalitetna PVC kanalica

  Djordjevic