,
Duracell-logo

Duracell 6LR61 Alkalna baterija 9V


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Duracell 6LR61 Alkalna baterija 9V, kvadratna.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 236
Dostupnost:

Na lageru

411,24 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Poznatija u narodu i kao 9V baterija. Duracell korporacija poznata širom Sveta po svom ružičastom zecu, je jedan od najpoznatijih proizvođača konzumnih i industrijskih baterija različitih dimenzija i kapaciteta na svetu. U ponudi su litijumske dugmaste kao i alkalne baterije svih veličina i kapaciteta. Samo vrhunski kvalitet sa automatizovanih proizvodnih linija pod strogo kontrolisanim uslovima, potpisuje se Duracell brendom. Sve baterije su izuzetnog kvaliteta, pouzdanosti i pristupačnih cena.

Šifra: Duracell 6LR61 baterija
Dimenzija: 6LR61-9V
Napon: 9V
Kapacitet: /
Sastav: Cink-Mangan
Tip: Alkalna
Komada u pakovanju: 1 / Prodaje se na komad
Rok trajanja: Jul 2030

 

Šifra proizvoda: 236 Kategorije: ,

Proizvođač

Duracell

Duracell baterije potiču od vodećeg svetskog proizvođača alkalnih baterija visokih performansi, specijalnih ćelija i punjivih baterija. Od svog osnivanja ranih 1940-ih, Duracell kompanija je postala kultni brend za ličnu energiju, pouzdan za kompaktne i dugotrajnije baterije. A u srcu svega kao zaštitni znak je Duracell Zeka.

1971 godine, Duracell predstavlja svoje legendarne baterije bakarne i crne boje koje simbolizuju provodljivost, snagu i superiornost formule njegove baterije. Duracell baterije su prve  koje se oglašavaju na TV-u i brzo postaju deo svakodnevnog govora u domaćinstvu, sa privlačnim reklamnim sloganom:

„Nijedna druga baterija ne izgleda tako. Nijedna druga baterija ne traje tako.”

Godine 1973, rođenje zečice Duracell. Njujorška reklamna agencija Dancer, Fitzgerald i Sample kreiraju nezaboravnu TV reklamu „Drumming Bunni“. Od tada, zeka je oličenje Duracell baterije superiorne dugovečnosti u poređenju sa običnim cink ugljenim baterijama. Tokom godina, lik Zeka je evoluirao od jednostavne igračke u razigranu i dobro voljenu ikonu brenda koja dodaje toplinu i ličnost brendu Duracell.

U nastavku možete pogledati našu ponudu Duracell baterija, i izabrati idealne uz najbolje cene.
Duracell-logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Duracell 6LR61 Alkalna baterija 9V”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.