, ,
Dahua logo

DAHUA VTH2621GW-WP unutrašnja jedinica sa monitorom 7″


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA VTH2621GW-WP unutrašnja jedinica sa monitorom 7″ za IP i WiFi interfone.

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 1521
Dostupnost:

Na lageru

19.798,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua VTH2621GW-WP unutrašnja jedinica sa TFT monitorom 7″ za IP i WiFi Dahua interfone. Ekran je osetljiv na dodir i svi dugmići se nalaze na ekranu a prikazuju se po potrebi. VTH2621GW-WP unutrašnja jedinica podesuje ugrađen mikrofon i zvučnik (dvosmerna audio komunikacija), Takođe omogućena je i međusobna komunikacija između unutrašnjih jedinica. VTH2621GW-WP unutrašnja jedinica je kompatibilna sa ostalim Dahua IP i WiFi pozivnim jedinicama. Ova interfonska IP i WiFi centrala sa monitorom poseduje i 6 alarmnih ulaza. Napajanje unutrašnje jedinice sa monitorom vrši se pomoću napajanja od 12V DC ili pomoću POE switcha. Unutrašnja jedinica sa monitorom kompatibilna je sa svim pozivnim tablama koje imamo u ponudi. Pogledajte link ka stranici proizvođača za proizvod VTH2621GW-WP

Model monitora: DAHUA VTH2621GW-WP, IP i WiFi
Veličina ekrana: 7 inča
Rezolucija monitora: 1024 × 600 pixela
Materijal: Plastika
Slot za SD karticu: Da
Vrsta montaže: Na zid, nazidna montaža
Radni napon: 12V DC 1A
Komunikacija: Dvosmerna, mikrofon i zvučnik
Povezivanje sa pozivnom jedinicom: Žično preko UTP kabla ili preko WiFi konekcije
Dimenzije spoljne jedinice: 189.6 mm × 134.6 mm × 26.0 mm
Radna temperatura: –10°C to + 55°C
Ugao kamere: Horizontalni: 129°; verticalni: 74°; diagonalni: 147°
Garancija: 24 meseca
Šifra proizvoda: 1521 Kategorije: , ,

Tehnički list Dahua VTH2621GW-WP monitor 7" za IP interfon

Preuzmi

Skraćeno uputstvo za instalaciju VTH2621GW-WP monitora

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Dahua logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA VTH2621GW-WP unutrašnja jedinica sa monitorom 7″”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.