Dahua logo

DAHUA IPC-HDW3841TM-AS 8MP 2.8mm


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA IPC-HDW3841TM-AS 2.8mm 8 megapiksela dome kamera

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 62
Dostupnost:

Na lageru

18.439,20 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua kamera IPC-HDW3841TM-AS je IP kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike, potpunog sklada boja i pouzdanosti sa dobro poznatim Starlight čipom, kvalitetnom elektronikom i odličnom završnom obradom kućišta. Rezolucija ove kamere je 8 megapixela. Ovaj model kamere ima objektiv 2.8 mm i ne može se zumirati slika. Ovaj model poseduje mikrofon i po potrebi može da snima i zvuk. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Ovo je jedan od deset najprodavanijih IP modela i lako se kombinuje sa drugim DVR odnosno NVR uređajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimača iz naše ponude. U nastavku pogledajte i originalne Dahua nosače PFA130-E i PFB204W koji odgovaraju ovoj kameri.

Model kamere: IPC-HDW3841TM-AS 8MP
Tip: Dome-spoljašnja
Materijal: Aluminijum
Lens-sočivo: 2.8 mm
Video kompresija: H.265; H.264; H.264B; MJPEG
Podrzani protokoli: IPv4; IPv6; HTTP; HTTPS; TCP; UDP; ARP; RTP ; RTSP; RTCP;RTMP; SMTP; FTP; SFTP;DHCP; DNS; DDNS; 
Frame rate: 25/30 fps
Rezolucija senzora: 3840(H) × 2160(V), 8MP
Tip senzora: Starlight
IP zastita: IP 67
Dimenzije: 99.1 mm × 121.9 mm × 121.9 mm
Domet IC dioda: Maksimalno 30 m
Dodatno: Ugrađen mikrofon
Dodatno: Slot za SD karticu
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 62 Kategorija:

Tehnički list Dahua IPC-HDW3841TM-AS kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Dahua logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA IPC-HDW3841TM-AS 8MP 2.8mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.