Dahua logo

DAHUA HAC-HFW1200TLM-IL-A 2MP 3.6mm


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

DAHUA HAC-HFW1200TLM-IL-A 3.6mm 2 megapiksela bullet kamera

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 91
Dostupnost:

Na lageru

5.790,00 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

Dahua kamera HAC-HFW1200TLM-IL-A je kamera vrhunskog kvaliteta, izuzetne oštrine slike, sa NOVIM režimom noćnog rada koji konstantno snima sa IC diodom (nijanse sivih boja) dok kod pojave kretanja uključuje LED svetlo i snima u boji. Nakon završenog događaja nastavlja da snima samo sa IC diodom. Poseduje kvalitetnu elektroniku i odličnu završnu obradu kućišta. Ovaj model kamere za razliku od modela HFW1200TL poseduje i mikrofon ugrdjen u kucistu kamere. Dahua i Hikvision kamere su najpopularniji i najprodavaniji brend u Evropi i kod nas. Za više detalja o Dahua HAC-HFW1200TLM-IL-A kameri, posetite stranicu proizvodjaca klikom na link. Ovo je jedan od najprodavanijih novih modela sa CVI/AHD/TVI/CVBS kodiranjem slike i lako se kombinuje sa drugim DVR uredjajima. Najbolju kombinaciju i kompatibilnost dobijate sa nekim od Dahua DVR snimača iz nase ponude. Ova kamera se može montirati na neku od originalnih Dahua dozni: PFA134 ili PFA130-E.

Model kamere: HAC-HFW1200TLM-IL-A, 2MP
Tip: Bullet-spoljasnja
Materijal: Plastika
Lens-sočivo: 3.6 mm
Sistem: PAL/NTSC
Podrzani sistemi: CVI/AHD/TVI/CVBS
Frame rate: 25/30 fps
Rezolucija senzora: 1920(H) × 1080(V), 2MP
Tip senzora: CMOS
IP zastita: IP 67
Dimenzije: 80.2 mm × 76.2 mm × 198.9 mm
Domet IC dioda: Maksimalno 40 m
Dodatno: Mikrofon za snimanje zvuka
Garancija: 24 meseca

 

Šifra proizvoda: 91 Kategorija:

Tehnički list Dahua HAC-HFW1200TLM-IL-A kamere za video nadzor

Preuzmi

Proizvođač

Dahua

Dahua kamere i nosaci kamera, DVR snimači, NVR snimači,  CCTV oprema

Dahua Technology Co, je vodeća svetska kompanija bazirana na CCTV opremi i pametnoj IT tehnologiji kao i u pružanju usluga video nadzora snimanja sadržaja. Na osnovu tehnoloških inovacija, Dahua tehnology može ponuditi end-to-end ( rešenja za krajnjeg korisnika ) sigurnosna rešenja, projekte i sisteme video nadzora za velike i male korporacije kao i za krajnje korisnike bilo privatne ili poslovne. Sa više od 16.000 zaposlenih i preko 50% zaposlenih u razvojno istrazivačkom centru, Dahua rešenja, proizvodi i usluge primenjuju se u preko 180 zemalja celog sveta i regiona.

Od lansiranja prvog industrijski razvijenog 8-kanalnog ugrađenog DVR-a 2002. godine, preko dahua kamera, Dahua Technology se posvetila tehnološkim inovacijama i stalno povećavala ulaganja u istraživanje i razvoj, stavljajući oko 10% svog godišnjeg prihoda od prodaje upravo u istraživanje i razvoj. Kompanija nastavlja da istražuje nove mogućnosti koje se zasnivaju na video IT tehnologijama i već je uspostavila posao u mašinskoj industriji, sistemima za video konferencije, profesionalnim bespilotnim letelicama, elektronskim registarskim tablicama, RFID i robotici itd. Dahua Technology je osnovala više od 200 pokrajinskih kancelarija u Kini, kao i 54 prekomorske kancelarije i predstavništva koja pokrivaju Azijsko-Pacifičku regiju, Severnu Ameriku, Evropu, Afriku i druge regije kako bi korisnicima pružili brže i visokokvalitetne usluge.

Proizvodi se široko primenjuju na ključnim visokorazvijenim tržištima u sferama kao što su javna bezbednost, saobraćaj, bankarstvo i finansije, maloprodaja itd. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima. Samo neki od njih su: China International Import Ekpo, Rio Olimpijada, G20 Hangzhou Summit , 28. i 29. ASEAN Summit, u Recife Subvai u Brazilu, kao i mnogi drugi.

Dahua logo
Dahua logo
Ocena Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“DAHUA HAC-HFW1200TLM-IL-A 2MP 3.6mm”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.

Trenutno nema recenzija.