,
BPU logo

BPU memo RT 1500 battery pack za veću autonomiju


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

Baterijski kabinet za BPU Memo 1500VA RT za dužu autonomiju

Isporuka City Express
Dostupnost:

Na lageru

18.598,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

PRIKAZANA CENA SE ODNOSI NA KABINET BEZ BATERIJA. Dodatni baterijski kabinet za BPU Memo UPS 1500VA RT model, izuzetne zavrsne obrade i kvaliteta. Ovaj baterijski kabinet za razliku od vecine u svojoj klasi poseduje sopstveni baterijski punjac koji se nalazi unutar samog kabineta i puni dodatne baterije brze i ne opterecuje punjac samog UPS uredjaja. Kvalitetne komponente i energetski sklopovi su lako izmenjljivi. Svaki baterijski kabinet poseduje po dva stringa baterija. Zbog ove izuzetne karakteristike, moguce je povezati do 4 baterijska kabineta i tako produziti autonimiju 8 puta. Baterije u baterijskom kabinetu moraju biti istog kapaciteta kao i u samom UPS uredjaju odnosno 7 ili 9Ah.

Model: Rack – Tower
Autonomija: do 3 puta veca sa jednim kabinetom
Broj baterijskih paketa: 1 ili 2 baterijska paketa po kabinetu
Baterije u paketu: od 7 do 9 Ah
Broj baterija: 3 komada po paketu – Prodaje se bez baterija
Punjac: Ugrađen punjac u kabinet
Izlazna uticnica: Nema
Ulazna uticnica: IEC x 1
Garancija: 24 meseca na uredjaj

 

Tehnički list za BPU Memo RT 1500VA - 1350W

Preuzmi

IEC sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja 

Preuzmi

CE sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 14001:2004 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

ISO 9001:2008 sertifikat proizvođača BPU UPS uređaja

Preuzmi

Proizvođač

BPU

BPU brend je zajednički naziv za odabrane UPS uređaje vrhunskog kvaliteta, pouzdanosti i trajnosti. U ponudi su UPS uređaji Line interactive i On line topologije koje potpisuje Borik PLUS doo. Samo izabrani, vrhunski modeli različitih proizvođača nose obeležje BPU i kao takvi garantuju kvalitet i pouzdanost. U ponudi su uređaji različitih snaga i autonomija u rasponu od 600VA pa do 6000VA koje stalno i u dovoljnim kolicinama imamo na našem lageru. Za specijalne projekte isporučujemo i uređaje snage do 100 KVA u razumnim rokovima i po dogovoru sa investitorom. Borik PLUS doo obezbedjuje sve potrebne delove i servis u zakonskom roku. Odlicna komunikacija i podrška proizvođača 24/7 je ono što BPU uređaje izdvaja iznad ostalih.

BPU logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“BPU memo RT 1500 battery pack za veću autonomiju”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.