,
Epever logo

Bluetooth adapter za nadzor kontrolera i invertera RJ45 D


Kupljeno:
Gleda pregleda Gleda:
Broje pregleda Broj pregleda:

EPEVER BLE adapter za nadzor kontrolera i invertera. RJ45 konekcija preko bluetootha. Model D

Isporuka City Express Šifra proizvoda: 8047
Dostupnost:

Na lageru

3.238,80 RSD

Na lageru

- +
Kupi odmah

EPEVER BLE adapter ili stik za monitoring kontrolera i invertera fotonaponskog solarnog sistema, malog i simpatičnog izgleda, dizajna i završne obrade. EPEVER BLE stik RJ45 D je kompatibilan sa celom serijom MPPT kontrolera koji imamo u ponudi. EPEVER BLE RJ45 D služi isključivo za pristup parametrima kontrolera i invertera proizvođača EPEVER u lokalu preko bluetooth konekcije. Sam uređaj se sa kontolerom povezuje direktno a RJ45 port samog kontrolera i nisu potrebni nikakvi dodatni kablovi. Ovom bluetooth stiku se pristupa putem APP Solar Guardian. Ne bas tako jednostavnom instalacijom i uz malo muke pristupa gotovo svim pametrima na kontroleru ili inverteru. Preko instalirane aplikacije moguće je između ostalog: pratiti realno stanje punjenja i pražnjenja baterije, uključivanje i isključivanje potrošača, temperaturu, vrstu i napon punjenja baterije, kao i uključivanje i isključivanje potrošača. Instalacija na mobilnom telefonu definitivno ne spada u grupu jednostavnijih i treba ispratiti dosta koraka. Pri instalaciji je potrebno unošenjee serijskih brojeva samog stika. Aplikacija radi i očitava zaista pregršt parametara ali je relativno spora i parametre je potrebno rifrešovati kako bi se prikazali trenutna očitavanja. U nastavku možete pogledati stranicu proizvođača za proizvod EPEVER BLE stik RJ45 D.

Model: EPEVER BLE RJ45 D
Konekcija sa kontrolerom/inverterom: Direktno preko RJ45 porta
Dužina kabla: Nema kabl
Konekcija sa telefonom/tabletom/PC: Preko bluetooth konekcije
Pristup uređaju iz spoljnog sveta: Nije moguć
Radni napon uređaja: 5V
Potrošnja uređaja: Max. 150mA
Radna temperatura: -40 do 85C
Dimenzije: 63× 19 × 9 mm
Garancija: 12 meseci 

 

Šifra proizvoda: 8047 Kategorije: ,

Korisničko uputstvo za EPEVER stik BLE Rj45D

Preuzmi

Tehnički list za EPEVER stik BLE Rj45D

Preuzmi

Proizvođač

EPEVER

Beijing Epsolar Technology Co, Ltd poznatiji pod brendom EPEVER ili EPSOLAR je osnovana u Martu 2007 godine sa više od 30 miliona Juana (RMB) upisanog kapitala. EPEVER je novo i Visoko tehnološki razvijeno preduzeće koje je specijalizovano za istraživanje proizvoda, proizvodnju i marketing. Nudimo proizvode, uključujući solarne regulatore punjenja, off-grid invertere, LED drajvere, posebne energetske jedinice itd., Kao i projektovanje i izgradnju odgovarajućih solarnih aplikacijskih sistema, kako jednostavnih tako i vrlo kompleksnih. Kompanija poseduje ISO9001: 2008, a proizvodi su prošli CGC-SOLAR, CE, ROSH, FCC i ETL sertifikate, kao i druge domaće i međunarodne autoritativne sertifikate. EPEVER je yaštitio veliki broj jedinstvenih patenata. Proizvodi se intenzivno primjenjuju i visoko ocenjuju u brojnim velikim projektima u zemlji i inostranstvu. Naši proizvodi su prodati u više od 120 stranih zemalja i regija. U Maju 2014, osnovali smo još jednu fabriku i laboratoriju u Shenzhenu kao našu proizvodnu bazu. U Novembru 2014. godine bili smo svrstani u NATIONAL EQUITIES EXCHANGE AND QUOTATIONS uspešno lansirani na tržište kapitala. Jedini uvoznik EPEVER proizvoda i rešenja za Srbiju je Borik PLUS doo.

Epever logo
Broj recenzija: 0
0
0
0
0
0

Napišite prvi recenziju za proizvod:
“Bluetooth adapter za nadzor kontrolera i invertera RJ45 D”

Vaša emaila adresa nece biti objavljena.


Napišite recenziju ili podelite svoje iskustvo o kupljenom uređaju. Najbolji način za upoznati druge članove i potencijalne kupce sa vašim iskustvom o proizvodu. Ostavljanjem svoje recenzije na jedan od naših proizvoda možete ostvariti popuste koje povremeno dajemo našim vernim kupcima.


Trenutno nema recenzija.